Peipsi Kalanduspiirkonna Arendajate Kogu

  • Suurenda kirja suurust
  • Vaikimisi kirja suurus
  • Vähenda kirja suurust

01.03.-08.04.2018 toimuvale Bulgaaria ja Rumeenia õppereisile registreerumine

Prindi PDF

MTÜ Peipsi Kalanduspiirkonna Arendajate Kogu  koostöös MTÜ Virumaa Rannakalurite Ühinguga korraldavad 31.märts kuni 8.aprill 2018 üheksapäevase väliskoolituse Rumeenia ja Bulgaaria kalanduspiirkondadesse.

Koostööprojekti eesmärgiks on saada nii teoreetilisi kui praktilisi teadmisi, tutvudes Bulgaaria ja Rumeenia kalanduspiirkondade ettevõtmistega, nt. kalandusega seotud toodete ja teenuste väljatöötamine, tootmine ja turundamine; turismi, sh. kalandusturismi teenuste ja toodete pakkumine ja turustamine; kuidas on korraldatud ettevõtjate, omavalitsuste ja organisatsioonide vaheline töö ja koostöövõrgustike toimimine jms.

Kuna kohtade arv koolitusest osavõtjatele on piiratud, siis   asutusest/ettevõttest saab osaleda vaid üks inimene. Registreerimine toimub peale antud kuulutuse avaldamist laekunud soovide järjekorra alusel aadressil See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud.

Täpsem info Urmas Pirk, tel: +372 51 75 583  

 

Viimane uudis

Kalanduse teabekeskus: kalasäilikute valmistamise õpiköök 28. märtsil Tartu Toiduakadeemias (Peipsi kalanduspiirkonnale)


Toimumisaeg: 28.03.2018 kell 11.00–15.00

Toimumiskoht: Tartu Toiduakadeemias Kastani 42 (I korpus III korrus)


Kalanduse teabekeskus korraldab kolmapäeval, 28. märtsil algusega kell 11 Tartu Toiduakadeemias kalasäilikute valmistamise õpiköögi Peipsi kalanduspiirkonna liikmetele.


Eesmärk: uute maitsete tutvustamine säilikute valmistamisel peamistest piirkondlikest püügikaladest

Metoodika: juhendaja näpunäidete toel 5-6 erineva säiliku valmistamine purki-vaakumisse-konservi

Juhendaja, retseptide autor: Tartu Ülikooli kohvik/lounge YliCooli looja ning peakokk Urpo Reinthal. Näpunäiteid jagab ka MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköök eestvedaja Tauno Laasik.

Osalema on oodatud Peipsi kalanduspiirkonnas kalatoodete valmistamisega isiklikus majapidamises tegelevad ja/või seda kavandavad rannakalurid ja kalandusettevõtjad (kuni 20 osalejat).


Koolitus sisaldab tervituskohvi, energiapause ja osalejate käe all valminud kalasuupisteid ning on registreerunuile tasuta.


Registreerumine (kuni 19.03.2018 kell 12 või osalejate arvu täitumiseni pkak@pkak.ee)


Lisateave 5175 003, koolitusspetsialist Ave Menets


Korraldus on toetatud "Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014–2020 rakenduskava" meetme 1.3 "Teadlaste ja kalurite koostöötoetus" vahendites